Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd een bar hebben in onze kelder. Dit om leuke feestjes te kunnen geven. We hadden alleen geen idee bij welk bedrijf we dit moesten doen. Gelukkig kende onze buurman een bedrijf ( bouwbedrijf oosterhout ) dat erg professioneel werk levert. We hebben toen direct contact opgenomen met bouwbedrijf oosterhout en vervolgens een afspraak gemaakt. 

De offertebouwbedrijf oosterhout

Tijdens de afspraak bespraken we de kosten van onze nieuwe bar. Wat betreft de kosten viel het enorm mee. We hadden veel meer verwacht. We hebben toen ook gelijk besloten om het voort te zetten. Aangezien ze erg druk zijn, konden ze over twee weken aan de slag gaan. Wij vonden dat geen probleem.

scannenPrachtige bar.

Tijdens de verbouwing van de nieuwe bar kon je merken dat ze enorm veel ervaring hebben. Alles werd op de puntjes uitgewerkt en ze werkte ook erg snel. Vaak als een bedrijf snel werkt, wordt het slordig, maar dat is bij dit bedrijf zeker niet het geval. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij jouw verbouwplannen. Ze zijn erg allround en verrichten perfect werk.

Geweldig feest.

Uiteraard hebben we de bar uitgetest. Een week na de verbouwing hebben we een groot feest gegeven wat erg leuk was. Iedereen was enorm te spreken over het resultaat. Mochten we ooit nog iets willen verbouwen, zijn we zeker van plan om terug te komen.