Een slotenmaker Den Haag Prinsegracht heeft naast zijn normale openingstijden ook een bereikbaarheidsdienst. Tegenwoordig hebben haast alle slotenmakers Den Haag zo een bereikbaarheidsdienst. Je kunt in noodgevallen 24/7 bellen naar deze nummers.

Wat is het doel hiervan?

Nu denk je wellicht wat voor noodgevallen komen voor dat een slotenmaker Den Haag Prinsegracht 24/7 bereikbaar moet zijn? Ze zijn niet van 112 maar zijn zeker wel een van de hulpdiensten. Moet je voorstellen dat je met de kinderen op een koude zondagnacht buitengesloten bent. Als een slotenmaker Den Haag Prinsegracht niet bereikbaar is wat doe je dan? Ga je ramen of deuren slopen om binnen te komen? Dit is denk ik de laatste optie om te overwegen. Gelukkig is het ook niet nodig want diverse slotenmakers zijn gewoon 24/7 bereikbaar.

Inbraakschade

Een andere noodgeval waar een slotenmaker Den Haag Prinsegracht vaak voor gebeld worden is het herstellen van inbraakschade. Inbrekers slopen de sloten en logischerwijs kunnen de bewoners niet rustig slapen zonder slot op de deur. Een slotenmaker Den Haag Prinsegracht komt daarom wanneer dan ook langs om nieuwe sloten te plaatsen. De slotenmaker kan ook gelijk extra maatregelen nemen zodat het inbreker de volgende keer haast onmogelijk word. Onder andere door het plaatsen van een anti-inbraak strip.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

http://www.slotenmaker-denhaag.nu/

https://uwslotenmaker.nl/

http://www.slotenmakerdenhaag.co/