Wat een verademing zeg! Mijn man en ik waren op zoek naar een manier om onze woning snel te verkopen zonder al te veel kosten te maken. Kun je je voorstellen hoe blij we waren toen we ons huis hadden verkocht zonder bijkomende kosten? En vrijwel direct verkocht. Hoe we dat hebben gedaan? Met Snelhuisverkopen.nl.

Na gebeld te hebben met Snelhuisverkopen.nl kwam er een makelaar bij ons langs om onze hoekwoning te taxeren. Een kopje koffie, een goed gesprek en ronde door het huis verder waren we weer samen. Binnen  twee dagen zouden we een goed bod ontvangen op onze woning.

We kregen één dag later al bericht en het bod was voor ons meer dan voldoende. We hebben de afgelopen jaren veel afgelost op de hypotheek dus er zat behoorlijk wat ruimte in de prijs. Hierdoor vonden we het ook totaal niet erg dat we niet de volle prijs kregen. Snelhuisverkopen.nl heeft ons ongeveer 80% betaald van de waarde, maar wel alles zonder bijkomende kosten en direct on huis verkocht. Super!

Het kostte in totaal een week van het eerste contact tot en met de overdracht bij de notaris om het netto afgesproken bedrag te ontvangen. Op internet zijn tal van negatieve reacties te vinden over vastgoedhandelaren, maar Snelhuisverkopen.nl is hartstikke goed. Een eerlijke onderneming met vriendelijke mensen die ook nog eens een goed bod doen op je woning!