matras 140x200

Wanneer je naar bed gaat is het de bedoeling dat je met een goed en uitgerust gevoel wakker wordt, je hebt de energie nodig om er weer tegenaan te kunnen gaan. Met een matras 140×200 van perfecthomeshop.eu hoef je daar geen enkele twijfel over te hebben, het soort matras en de toplaag kun je eenvoudig zelf kiezen. Naar gelang het comfort wat je wenst kies je het geschikte matras, om jezelf te garanderen van een goede nachtrust. De matrassen zijn van de beste materialen gemaakt, comfort gegarandeerd.

matras 140x200

Kies voor de goede ondersteuning

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je de goede ondersteuning kiest, zacht, stevig, of een matras wat er precies tussenin zit. Met een matras 140×200 hoef je daar geen zorgen over te hebben, ook deze zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Een binnenvering matras of een pocketvering zijn maar twee soorten matrassen in het assortiment van perfecthomeshop.eu. De materialen die worden gebruikt, zijn van hoge kwaliteit en garanderen je niet alleen comfort maar ook duurzaamheid.

Hygiënisch afritsbare hoes

Een matras moet je jaren meedoen dus is het nodig dat het matras schoon en fris blijft, met de afritsbare hoes van het matras 140×200 hoef je daar geen zorgen over te hebben. Is de hoes al even in gebruik en is het tijd deze te wassen, kun je dit eenvoudig in de wasmachine doen. Op deze manier heb je altijd een fris en hygiënisch matras om op te slapen, en niet onbelangrijk je hebt ook lang plezier van je matras. Wil je meer informatie over de matrassen, neem dan even contact op met een van de medewerkers.

Posted in: Tip