Keuken

Als je al een aantal jaren met dezelfde keuken doet en je hebt er in die tijd geen ingrepen aan gedaan, dan zul je misschien merken dat de kwaliteit en de uitstraling van sommige aspecten wat achteruit gaan. Keukenkastjes sluiten misschien niet meer zo soepel en netjes af en ook verkleuringen komen in keukens relatief snel voor. Een volledig nieuwe keuken laten installeren is natuurlijk kostbaar en tijdrovend. Daarom kun je er ook voor kiezen om één of twee kleinere ingrepen te doen. Hiermee kun je je keuken al snel weer een nieuwer, strakker en moderner karakter geven. Een slimme manier om dit snel voor elkaar te krijgen is de keukenfronten greeploos te maken. De meest subtiele manier om dit te doen is via de ‘tip-on’ techniek. Hierbij hoef je slechts een klein zetje te geven tegen de lade of kastdeur, waarna deze vanzelf open gaat.

Keuken

Andere voordelen van keuken zonder handgrepen

Hieronder lees je puntsgewijs welke voordelen een greeploze keuken nog meer met zich meebrengt:

• Keukens zonder handgrepen aan de keukenkastjes ogen tegelijkertijd modern en tijdloos. Je denkt er nu misschien nog niet aan, maar als je ooit je woning verkoopt, heeft dit een gunstige invloed op de waarde van je huis.

• Greeploze keukens zijn optisch groter.

• Zonder handgrepen zijn keukenfronten makkelijker te reinigen; dit terwijl ze ook nog eens minder snel vies worden.• Greeploze keukens zijn praktisch als er kinderen in huis zijn. Er zijn immers minder uitstekende delen waar ze zich aan kunnen stoten. Ook trekken ze lades en kastjes minder makkelijk open.