Wespennest bestrijden

volgende week start ik voor het eerst op mijn nieuwe baan, spannend! Mijn taak is voornamelijk wespennest bestrijden. Eerder heb ik altijd een kantoor baan gehad, maar dat ging uiteindelijk toch vervelen. Na veel na te denken heb ik gekozen om mij te laten omscholen. Ik heb altijd al plezier in leren gehad, dus ik heb genoten van het weer naar school gaan. Ik vond het altijd al leuk om met mijn handen te werken, dus daarom koos ik voor dit beroep. Het leek mij best spannend en ik denk dat je werkdag er elke dag anders uitziet. Samen met een vriend zijn we aangenomen bij het zelfde bedrijf. Ik heb er heel veel zin in om samen samen te werken.

Wespennest bestrijden

Een leuk nieuw beroep

Ik vind het leuk dat ik van mensen die al lang in het vak zitten kan leren hoe ik een wespennest moet bestrijden. Zij vakmannen weten precies hoe ze zoiets moeten aanpakken. Hoe ze zelf veilig blijven en de beestjes zo min mogelijk doet. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat mijn opa dit vroeger ook heeft gedaan. Hij vertelde er altijd over toen ik bij hem thuis kwam. Hij zou vast heel trots zijn als hij te horen zou krijgen dat ik nu met hetzelfde bezig ben. Ik ben heel benieuwd in wat voor situaties ik terecht ga komen en wat ik allemaal ga zien tijdens het werken. Ik hoop ooit ook in staat te kunnen zijn om andere dingen te verwijderen zoals de houtworm.

Wespennest bestrijden