Betrouwbare boeidelen

Betrouwbare boeidelen nodig? Dan heb ik dé website voor je. Misschien moet ik bij het begin beginnen. Mijn man en ik wilden samen een nieuwe woning laten bouwen. Na een hoop zaken te hebben geregeld kregen we een akkoord van de bank. Met het groene licht ging onze projectmanager aan de slag en kon de bouw beginnen. Daar kwamen verschillende punten bij kijken. Zeker wanneer je het goed wilt doen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van het huis. Hoe vaak moeten sommige materialen geschilderd worden? Met deze vraagstukken zijn we het internet opgegaan.

Nieuwbouw

Keralit levert betrouwbare boeidelen

Eén van deze punten waren de boeidelen. Tijdens het zoeken kwamen we er achter dat houten boeidelen vaker geschilderd moeten worden dan de kunststof variant. We waren het allebei eens dat we voor betrouwbare boeidelen moesten gaan. In dit geval dus de kunststof versie. Hierbij zochten we op Google naar betrouwbare boeidelen, maar ook naar een bedrijf die weet waar ze het over hebben. Zo kwamen we eigenlijk uit op Keralit. De keuze was ook snel gemaakt, want:

  • Ze hebben meer dan tien verschillende kleuren, waarbij je om een proefmonster kan vragen.
  • De boeidelen hoeven niet geschilderd te worden. Een emmertje sop is al voldoende.
  • Ze geven tien jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandpanelen.
  • Bovendien zijn de boeidelen gemakkelijk te monteren door het ophangsysteem.

Ik weet niet hoe jij er over denkt, maar wij waren overtuigd. Het hebben van een proefmonster leek ons erg handig, want dan kan je gelijk zien hoe de kleur daadwerkelijk is. Binnen een paar minuten hadden we ze aangevraagd.

Snelle service

De service, behulpzaamheid en de snelle levering laten zien dat Keralit weet wat ze doen. Heb je vragen? Geen probleem, daar draaien ze de hand niet voor om. Bovendien kan je veel terugvinden op hun website. Het is zeker de moeite waard om eens te kijken.