Je wilt een prachtige woning kopen, echter ben je er nog niet over uit waar je wilt gaan wonen? De meeste mensen kiezen er wel voor om in dezelfde stad of dorp te blijven wonen maar als je net zoals ik een huis wilt kopen in een plaats waar je niet woonachtig bent? 

Een huis kopen Hollandsche Rading leek mij namelijk erg leuk! Helaas was ik er nog niet over uit waar ik dit het beste kon regelen. Door op het internet te gaan zoeken naar een geschikte makelaar die ons kan assisteren ben ik terecht gekomen bij Karin van der Willigen. Hun weten namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om een passende hypotheek te krijgen bij de door jou uitgekozen woning.

logo-2

Nu ik het zeker wist dat ik daar wilde gaan wonen zijn wij intensiever gaan zoeken naar een passende woning. Zo hebben wij een prachtige twee onder een kap gevonden die relatief voordeliger is als wat ik had verwacht! Dit gaf mij dan ook de doorslag om ermee door te gaan. Mijn partner vindt het gelukkig allemaal prima waar we gaan wonen, ikzelf ben daar wat intensiever in…abode-987096_960_720-245x300

Door te zoeken op huis kopen Hollandsche Rading via het internet is het mij in ieder geval gelukt dat wij een prachtige woning hebben gevonden waar wij zeer zeker plezier zullen beleven!