sanitair

Installatiebedrijf LommersVandaag heb ik weer een goede tip voor mensen die midden in een verbouwing zitten. Zoals jullie weten is het leggen van leidingen geen eenvoudig klus. Zulke werkzaamheden kun je dan ook het best uitbesteden aan bedrijven die hier de kennis en apparatuur voor hebben. Zo had ik vorige maand gebruik gemaakt van de diensten van dit installatiebedrijf Voorschoten. Omdat deze mij zo bevielen, deel ik deze graag met jullie via dit blog. Dit in de hoop dat zij ook jou kunnen helpen op gebied van sanitair en andere werkzaamheden. Wanneer je hun wilt opzoeken moet je dat doen onder de naam Lommers.

Een aanrader op gebied van loodgieter

installatiebedrijf voorschotenZoals ik net al zei hebben zij bij mij alle leidingen opnieuw gelegd. Dit omdat ik mijn huis anders wilde indelen en gelukkig was dit geen probleem. Ik kreeg van te voren een offerte met daarin alle werkzaamheden en prijzen. Vervolgens gaf ik hun groen licht om de werkzaamheden uit te voeren.

Naast de leidingen hebben zij ook alles op gebied van sanitair gedaan. Ook deze klus hebben zij met een dikke voldoende uitgevoerd. Dit allemaal maakt hun wat mij betreft een aanrader. Dus zoek jij ook een firma voor dit soort klussen, schakel dan de diensten in van installatiebedrijf Voorschoten. Voor meer informatie kun je altijd hun website loodgieterwassenaar.nl bezoeken.

Andere installatie klussen

sanitairWat ook nog interessant is om te weten is dat zij ook nog werkzaamheden verrichten op gebied van dakbedekking en ventilatiesystemen. Hier heb ik zelf nog geen ervaring mee maar wanneer deze net zo goed zijn als de andere heb ik daar veel vertrouwen in. Voor vragen over dit artikel kun je onderaan de blogpagina een reactie plaatsen.