Klusjesman inhuren in Eindhoven is het beste wat mij ooit is overkomen. Sinds ik op mijzelf woon, ben ik erachter gekomen dat ik helemaal niet handig ben. Handig op het gebied van een schilderij ophangen of een spijker in de muur slaan. Maar ook in de zin van iets maken als het kapot is. Waar ik ook twee linkse handen voor heb, is het maken van een hek rondom de tuin. Normaal zal ik hier een buurman voor vragen, maar ik ken hier nog niemand. Gelukkig kreeg ik van een collega de tip om eens naar 040 Klusbedrijf te gaan kijken. Hier is het mogelijk om van hun diensten gebruik te maken en daar had ik wel oren naar. 

De mogelijkheid om een klusjesman in te huren in Eindhoven

Meteen heb ik een afspraak gemaakt bij dit bedrijf. Want door de verhuizing zijn er zowel binnen als buiten genoeg klusjes te doen die nog gedaan moesten worden. De klusjesman van dit bedrijf heeft alles op papier vastgelegd wat er zoal moest gebeuren. Na een goed gesprek en de nodige notities werd er afgesproken om een offerte op te maken. Na de goedkeuring hiervan, van mijn kant uit, is er een definitieve afspraak gemaakt.

Eindelijk is mijn huisje en tuin helemaal klaar. Dankzij de geweldige hulp die ik heb ingehuurd. Binnen zijn alle klusjes gedaan, evenals een deur die niet goed meer dicht ging. Buiten heb ik een mooi hek laten plaatsen zodat de honden zonder problemen in de tuin kunnen zijn.