Mijn vrouw is er eentje…. Ze maakt maar al te graag alles zelf! Van gordijnen tot aan dekbedovertrek komt van haar hand af. Moet eerlijk bekennen dat ik het erg leuk vind om te zeggen dat mijn vrouw zelf de spullen maakt hoor. Alleen zie ik haar geregeld achter de naaimachine zitten om bezig te zijn met iets nieuws te ontwerpen. Nu dat ze aan mij had gevraagd of dat ik voor haar nieuwe stoffen wilde uitzoeken voor de gordijnen beneden ben ik het internet opgedoken. Meubelstoffen Zoetermeer uiteindelijk ingevoerd en terecht gekomen op de website van Van schie Interieurstoffen te Pijnacker. Hier is het namelijk mogelijk om stoffen te bestellen van goede kwaliteit, alleen weet ik niet wat voor een stof goed genoeg is om te gebruiken.

gordijnen_foto1

Samen met mijn vrouw ben ik naar deze winkel gegaan en heb mijn vrouw het “werk” laten doen. Enige wat ik mocht doen was het afrekenen bij de kassa maar dat vond ik dan weer niet erg! Uiteindelijk heeft ze aardig wat meegenomen qua erg leuke stoffen die er te vinden was. Ik ben wel benieuwd wat ze hiermee gaat maken, ik laat me dan ook graag verrassen als ze hiermee klaar is!