bank

Op het internet hebben wij mooie bankstellen voor een leuk prijsje gezien. Ik ben namelijk online gaan zoeken toen onze buren ook een nieuwe sofa hadden gekocht. Zij lieten mij weten dat ik echt eens bij Wortman moest gaan kijken. Omdat ik niet zo’n grote fan ben van grote winkels met felle lichten, wilde ik mij eerst online oriënteren. Gelukkig had dit bedrijf ook een goede website waar ik allerlei sofa’s en andere lifestyle meubelen kon bekijken. Toen zag ik ook direct al dat de prijzen erg variëren waardoor het voor iedereen bereikbaar en betaalbaar is! Mijn oog viel op een aantal mooie bankstellen en die wilde ik in het echt gaan bekijken. Natuurlijk nam ik mijn man ook mee, want hij moest ook mee besluiten.

bank

De beste deals gevonden

Zo gezegd, zo gedaan en konden wij het bedrijf gaan bezoeken. Mijn man was gelukkig net zo enthousiast als ik en daarom hebben wij er een mooi shop dagje van kunnen maken. Het shoppen voor een nieuwe bank is speciaal erg leuk, omdat je ze lekker kunt gaan testen. Natuurlijk moet je ook altijd rekening houden met de afmetingen, maar mijn man is zo slim geweest die vooraf te noteren. Bij Wortman werden wij goed geholpen en ook in de fysieke winkel zagen wij veel mooie bankstellen. Nu hebben wij een mooi nieuwe wit model gekocht! Het past erg mooi bij de rest van ons interieur en natuurlijk zit hij ook erg lekker. Dit is echt even genieten hoor!

 

bank