woning ontruiming

Wij willen graag woning ontruiming waar zien te maken. Mijn vader en moeder verhuizen beide naar een verzorgingstehuis. Op zich is dat niet zo heel erg, daar hebben zij in ieder geval geregeld aanspraak en dat is wel zo prettig. Echter betekent dat ook direct dat de woning leeg én schoon moet zijn. Op zich is het opruimen niet zo’n heel groot probleem. Waar ik het meeste mee zit is het feit dat ik geen ruimte heb om de overige meubels in op te slaan. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor.

woning ontruiming

Voldoende opslagruimte en nieuwe kansen!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Seniorenhulp. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat je dit op een efficiente manier kunt realiseren. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat zij ons van dienst kunnen zijn. Hierdoor heb ik er voor gekozen om met dit bedrijf een afspraak te maken. Zo konden zij het huis bekijken en hier een duidelijke offerte voor opmaken. In het begin vond ik het nog wel lastig om de meubels weg tet moeten doen. Maar als je gaat denken dat je geen andere keuze hebt, dan wordt het wel een stuk prettiger. Mijn ouders wonen nu in ieder geval op een prettige locatie en genieten hier van de vele aanspraak welke zij hebben!

woning ontruiming