Als ik iets niet kan, is het wel het verven van de muren bij ons thuis. Dit laat ik dan ook maar al te graag doen door een ander. Ook nadat wij onze woning hebben gekocht zijn we druk begonnen met het renoveren van het huis. Op zich lukt mij een aantal dingen alleen het verven van de muren sla ik maar al te graag over. Niet zozeer dat ik het niet kan, maar ik heb hier gewoonweg geen geduld voor. Schildersbedrijf Rotterdam ben ik dan ook gelijk gaan zoeken op het internet zodat ik niet nog langer met een kale muur blijf zitten. Het feit dat er genoeg bedrijven te vinden is op het internet heeft mij doen beseffen dat het inschakelen van een schildersbedrijf wellicht het beste is wat ik kan doen!

pexels-photo-29907-300x200

Over de kosten hoef ik me geen zorgen te maken nadat ik terecht ben gekomen op de website van Schildersbedrijf S Gerritsen. Hun recensies welke ik heb gezien op het internet zijn zeer lovend waardoor ik hun heb ingehuurd om de muren prachtig te gaan maken! Nu maar hopen dat ik de juiste kleur heb gekocht voor hetgeen wat we geverfd willen hebben…