IMG_0097bewerktAVO Speeltoestellen is een bedrijf dat al sinds 1976 actief is in de branche van speeltoestellen. Zo ontwerpt en produceert het bedrijf al vele jaren diverse soorten speeltoestellen, die vervolgens verkocht worden aan gemeenten, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Eén van de populairste productcategorieën van AVO Speeltoestellen, is de productcategorie met speeltoestellen schoolplein. Meer over deze productcategorie, lees je op deze pagina.

80.01a-400x299Diverse speeltoestellen voor het schoolplein

AVO Speeltoestellen vindt het belangrijk om een groot aanbod speeltoestellen aan te bieden, zodat iedereen het perfecte speeltoestel kan vinden bij dit bedrijf. Zo is het aanbod speeltoestellen schoolplein van AVO zeker niet klein te noemen, maar bestaat dit aanbod uit vele diverse speeltoestellen. Enkele populaire producten in de productcategorie, zijn de producten schommels, wippen, statische toestellen en sport- en spel toestellen.

70-05a-292x400Altijd van goede kwaliteit

Voor alle producten van AVO Speeltoestellen geldt dat de kwaliteit van de producten uitstekend is. Zo voldoen de speeltoestellen van AVO Speeltoestellen niet alleen aan alle regels en eisen met betrekking tot de veiligheid en kwaliteit van speeltoestellen, maar worden de speeltoestellen ook altijd met alle zorg en nauwkeurigheid ontwikkeld. En omdat AVO alleen vakbekwame en zeer ervaren medewerkers in dienst heeft, weet je bij dit bedrijf zeker dat je goede speeltoestellen aanschaft.

Speeltoestellen die kinderen prikkelen

Tot slot worden de speeltoestellen van AVO zo ontwikkeld, dat deze toestellen kinderen blijven prikkelen om gebruik te maken van het speeltoestel. De speeltoestellen zijn dus niet saai, maar blijven kinderen steeds verrassen en prikkelen.