stoelen huren in rotterdam

Voor mijn verjaardag wilde ik stoelen huren in Rotterdam aangezien ik daar dichtbij woon. Omdat ik vijftig werd, wou ik het feest echt groots aanpakken want ik vond het toch wel een bijzondere leeftijd. Ik hou erg van koken en eten dus ik besloot om een groot diner te geven in mijn achtertuin. Wij hadden de tuin afgelopen maand helemaal opgeknapt dus hij lag er mooi bij. Het leek mij leuk om vijftig gasten uit te nodigen. Mijn man en ik schikken natuurlijk niet over zoveel zetels dus wij besloten dat wij die het beste konden leasen van een bedrijf. Zo kon toch iedereen zitten en hoefde wij niet zoveel zetels te kopen. Een vriend van ons had dit eerder ook gedaan dus wij kregen van hem een goed adres door.

stoelen huren in rotterdam

Wat een fijn bedrijf

Wij waren erg blij dat wij besloten hadden om stoelen te huren in Rotterdam, dat nam al veel stress weg voor het feest. Wij wouden natuurlijk wel zetels hebben die een beetje bij de tuin paste. Tot onze verbazing had het bedrijf echt een gigantisch assortiment waar je uit kon kiezen. Wij besloten om voor eentje te gaan van zilver aluminium. Dat beste goed bij de tafel die wij via vrienden hebben kunnen regelen. Op de dag dat wij de zetels nodig hadden kwam het bedrijf ze netjes langs brengen. De medewerkers waren erg aardig en gingen professioneel te werk. Binnen een korte tijd stonden alle zetels netjes in de tuin. Het is een onvergetelijk feest geworden.

stoelen huren in rotterdam