nl_logoAl van kinds af aan ging ik graag mee met mijn vader naar de bouw. Het verbouwen en klussen zit dan ook echt in mijn bloed. Ook op gebied van interieur probeer ik op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo spendeer ik veel tijd op internet om de goede bedrijven te zoeken waar je een goede deal kan krijgen. Een bedrijf waarbij dat kan is lampdirect.nl. Ik koppel hier ook gelijk mijn blog van vandaag aan. Ik ga het vandaag hebben over spotjes! Iedereen kent ze en iedereen heeft ze, maar wat zijn dat nu eigenlijk? Ik ga er even dieper op in.

929000228232_eu-rtp-global-001_highres

De meeste spotjes hebben tegenwoordig led technologie en dus geen gloeidraad. Led staat voor ‘light emitting diode’ en hiermee wordt licht gegeven doordat er stroom door een halfgeleider gestuurd wordt. Het elektrische component straalt dus licht uit. Dit is dan ook de reden waarom spotjes veel efficienter werken dan een halogeenlamp of gloeilamp. Wat ook een voordeel is het feit dat de 10 tot 20 keer langer mee gaan. Hierdoor bespaard men tijd en geld, iets wat iedereen tegenwoordig wil.

 Het assortiment bij Lamp Direct

adsHet assortiment van spotjes, led lampen en tl lampen is zeer uitgebreid. Ik zelf heb er al meerdere lampen besteld. Dit is mij tot nu toe telkens nog steeds goed bevallen. De levering is ook snel, dus ik hoef zo niet lang in het donker te zitten. Dit allemaal is dan ook de reden waarom lampdirect.nl aan jullie aanraad. Ik zou hier nog veel meer over kunnen vertellen, maar om te kijken wat zij allemaal hebben is het eenvoudiger om zelf een online te gaan.