1Stel je eens voor dat je een zwembad in de tuin hebt. Weet je dan wel hoeveel tijd je kwijt bent aan het telkens weer schoonmaken? Zelf heb ik hier ervaring mee en ik kan je vertellen dat dit erg vervelend is. Dit komt doordat je alle blaadjes er wel uit kunt halen wat al veel tijd kost. Alleen dan blijf je dus nog zitten met het zand en andere dingen die je liever niet in je zwembad hebt. hier hebben ze dus een oplossing voor namelijk zwembad overkapping. Dit zijn overkappingen die om een zwembad heen gebouwd kunnen worden in verschillende maten en vormen.
1

Ze zijn praktisch en niet duur.

Hier ben ik achter gekomen toen ik zelf ook op zoek was naar een oplossing voor het steeds vuil wordende water. Hierdoor ging ik eens rond kijken op het internet over wat daar allemaal tegen zou kunnen helpen. De makkelijkste oplossing die ik tegen kwam was dus die van een zwembad overkapping plaatsen. Door dit te doen zorg je er voor dat geen enkel vuiltje meer zomaar je zwembad in kan waaien. Ook kan je in de regen nu ook gewoon door blijven zwemen je hebt nu gewoon een dak in principe.

De overkapping.

Bodyfit biedt deze overkappingen aan voor een hele leuke prijs. Je hebt verschillende modellen en voor elk zwembad kan er wel een gemaakt worden. Deze kappen worden gewoon bij je thuis geleverd en zorgen voor een mooie en leuk zicht op je zwembad!

2