logoNormaal gesproken blijf ik druk in de weer om op zoek te gaan naar leuke tips en trics om een woning te renoveren. Onze woning is dan al wel bijna af op een enkel iets na! Afgelopen week viel het mij erg op dat het plafond in onze gang drastisch aan verandering toe is. Alleen vieze plekken wat wij met de kwast niet zouden weg krijgen. Het laten plaatsen van spanplafonds was dan ons enige idee!

Dan begint juist onze zoektocht aangezien wijzelf niet bekend zijn met bedrijven via het internet. Toch maar wel ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikt bedrijf die het kan realiseren om bij ons spanplafonds te plaatsen in de gang.

Snelle service.spanplafonds-300x200

Het plaatsen van een nieuw plafond gebeurd erg snel. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat ik er de meubels niet voor hoef te verplaatsen! Tevens hoef ik me ook geen zorgen te maken voor stof aangezien ze werken met vast materiaal wat geen stof afgeeft! Dit is toch perfect?

Goede service wat ze verleent hebben is ideaal. Alleen al het feit dat ze dezelfde week al bij ons terecht konden om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om het te realiseren. Ik ben dan ook zeer tevreden over het feit dat ze ons zo snel hebben geholpen!