Dakkapel renovatie

Dakkapel renovatie is een klus die je het liefste door een erkend bedrijf wilt laten doen. Een bedrijf die weet waar die aan begint en deze taak tot in de puntjes kan verzorgen. Via de website van Besteleendakkapel.nl is het mogelijk om een offerte aan te vragen om erachter te komen hoeveel zo een klus gaat kosten. Omdat wij aan het twijfelen waren om ons oude model te vervangen voor een nieuwe waren wij ons een beetje aan het oriënteren.

Nadat wij de offerte hadden aangevraagd, in eerste instantie voor ene geheel nieuw model, is er iemand langsgekomen voor een inspectie. Deze gaf aan dat ons dak er nog in goede staat uit zag en een heel nieuw model te plaatsen niet nodig was. Door het repareren van deze overkapping zal het voor ons een stuk minder gaan kosten, dan een volledige nieuwe te plaatsen.

Dakkapel renovatie

Een dakkapel renovatie laten uitvoeren

Nadat wij de offerte hadden terug gekregen en er iemand langs was gekomen voor de inspectie hebben wij de knoop doorgehakt. Wij gaan geen nieuw model laten zetten, maar laten het oude model repareren. Hierdoor hoeven wij niet veel te betalen en dat is alleen maar prettig.

Via de Besteleendakkapel.nl hebben wij de nodige informatie mogen ontvangen. Hierdoor zijn wij er ook achter gekomen dat het mogelijk is om een kunststof dakkapel te laten plaatsen, of alleen de kozijnen. Op deze manier krijgen wij een onderhoudsarme oplossing. Erg makkelijk en handig, want hier heb je dan totaal geen omkijken meer naar.

Een zeer mooie constructie

Nadat wij ons eerst goed hebben laten informeren hebben wij uiteindelijk voor een renovatie gekozen. Niet alles was nog goed aan ons dakkapel en daarom zal het jammer zijn om onnodig geld uit te gaan geven. De monteur die bij ons langs is gekomen, heeft ons het één en ander uitgelegd. Hierdoor hebben wij gekozen voor een kunststof constructie. Erg makkelijk voor onderhoud en zeker niet duur.

Inmiddels hebben wij een zeer mooie zolderkamer gekregen met extra ruimte. Voorheen hadden wij dat ook, maar door de slechte staat hiervan, durfden wij hier geen zolder kamer van te maken. Na de renovatie hebben wij er bijna om gevochten wie er op zolder ging slapen, want het resultaat is zo geweldig mooi geworden.