woonboulevards

Woonboulevards zijn heel geschikt om inspiratie op te doen voor een nieuwe bank, stoel of keuken. Je zit bij een gemiddelde woonboulevard in Nederland helemaal goed, want het heeft minimaal twintig winkels en je kunt er alles vinden op woongebied. Hier een kort overzicht van de leukste woonboulevards in Nederland.

De grootste woonboulevard van Nederland

Woonmall Alexandrium in Rotterdam is de grootste woonboulevard van Nederland. Het heeft een oppervlakte van 75.000 m2 en er zijn maar liefst vijftig verschillende woonwinkels te vinden. Denk aan bekende woonwinkels zoals Profijt Meubel, Totaal Bed, Pronto Wonen en Bruynzeel Keukens. Je vindt bij deze woonboulevard alles op het gebied van meubels, verlichting, vloeren, badkamers, keuken en diverse andere accessoires. Zeven dagen per week is deze woonboulevard open en kun je genieten van een groot aanbod aan woonwinkels.

Woonmall Villa Arena

Ook Woonmall Villa Arena is groot te noemen, bevat vijftig woonwinkels en heeft een oppervlakte van ongeveer 75.000 m2. En net zoals bij Woonmall Alexandrium in Rotterdam heeft ook Woonmall Villa Arena de bekende woonwinkels zoals Totaal Bed, Bruynzeel Keukens en Pronto Wonen. Je kunt bij deze woonboulevards in Amsterdam terecht voor van alles op het gebied van wonen. Keuken, badkamers en kookeilanden, deze woonboulevard heeft het allemaal. Iedereen slaagt bij een bezoek aan Woonmall Villa Arena. 

Woonboulevard Poortvliet XXL

In dit ultieme overzicht van de beste woonboulevards in Nederland mag Woonboulevard Poortvliet XXL niet ontbreken. Deze woonboulevard in Poortvliet begon ooit als een hele kleine winkel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een 50.000 m2 woonwinkelcomplex. Je vindt bij deze speciale woonboulevard maar liefst 32 verschillende woonwinkels. Je kunt je hele woning aankleden met tuinartikelen, eetkamerstoelen, barkrukken, commodes, kinderledikanten en veel meer. Woonboulevard Poortvliet XXL heeft het allemaal in huis en is een plezier om eens te bezoeken op je vrije dag. 

De Bossche Woonboulevard

Bezoek je De Bossche Woonboulevard, dan zul je merken dat deze woonboulevard van alle markten thuis is. Je hebt 50.000 m2 aan woonwinkels oppervlakte en er is genoeg te zien en voldoende inspiratie op te doen. Er is een groot aanbod aan meubels voor ieders budget. Bekende winkels bij De Bossche Woonboulevard zijn Pronto Wonen, Budget Home Store en Bruynzeel Keukens. Kortom, er zijn genoeg meubelzaken in Den Bosch  te vinden om prachtige meubels te scoren.