logo-bouw-handel

kap-rookkanaalGoede rookkanalen zijn niet makkelijk te vinden. Zelf ben ik al een hele tijd op zoek geweest naar goede rookkanalen die ook nog eens goed geprijsd zijn. Na een hele lange zoektocht waarbij ik vaak verkeerde of slechte kwaliteit rookkanalen terug heb moeten sturen heb ik een bedrijf gevonden dat een ontzettend goede service levert en ook nog eens scherp geprijsd is.

Eindelijk gevonden

Voor mijn nieuwe huis moest ik een goed rookkanaal hebben. Het rookkanaal zou worden geplaatst op de open haard die ik in de woonkamer had. De open haard heb ik zelf ontworpen en deze heb ik door een bedrijf in elkaar laten zetten. Door het bedrijf is aangeboden om ook rookkanalen te leveren, maar dit vond ik extreem duur en daarom wilde ik zelf op zoek gaan naar een goedkoper alternatief.

isoduct_rookkanalen_-_3Het was mij wel al duidelijk geworden dat het merk Isoduct bekend stond om de kwaliteit. Mijn zoektocht ging daarom ook voornamelijk om de producten van Isoduct. Al snel kwam ik terecht op de website van Bouw-handel. Op de website van Bouw-handel boden zij de producten van Isoduct aan en deze kon ik heel erg makkelijk bestellen.

De onderdelen van het rookkanaal kwamen mooi op tijd aan. Het verbaasde mij wel dat de onderdelen zo snel binnen kwamen en daar was ik uiteindelijk wel aangenaam door verrast. Toen de onderdelen binnen waren gekomen zijn deze gelijk gemonteerd, zodat ik gebruik kon maken van de open haard. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden over de service en levering van Bouw-handel!