Rust in het toilet

Wanneer je moet gaan, dan moet je gaan. En hoe fijn zou het zijn als jouw toilet er ook nog eens prachtig bij staat? Veel mensen schenken geen aandacht aan het interieur van de wc en toch ben je hier dagelijks te vinden. En niet alleen jij, maar de hele familie. Wij vinden dat redenen genoeg om ook jouw wc-ruimte op een goede manier in te richten, zodat het past bij de rest van jouw interieur. In dit blog geven wij jou 3 tips om meer rust te creëren in het kleinste kamertje.

Kies kleuren die bij elkaar passen

Wij geven jou 3 tips om rust te creëren in het kleinste kamertje. Als eerst raden wij aan om kleuren te kiezen die bij elkaar passen. Ga dus niet voor te felle kleuren, ook al lijkt dit leuk in het begin, het zal al snel voor onrust zorgen. Ook hoef je niet alleen te gaan voor aardetinten en wit. Kies bijvoorbeeld voor een rustige basiskleur en twee kleuren die je steeds terug laat komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, rood en lichtbruin. Dit zijn mooie warme kleuren. Je kunt rood bijvoorbeeld terug laten komen in de accessoires en de muren wit en lichtbruin maken.

Natuurlijke materialen

Wist je dat natuurlijke materialen zorgen voor rust in het kleinste kamertje? Materialen zoals steen en hout kunnen al veel doen. Met een natuurstenen vloer zorg jij ervoor dat de wc er blits uit ziet. Laat hier bijvoorbeeld ook een vloerverwarming onder plaatsen zodat je altijd met een fijn gevoel naar de wc kan. Natuurlijke materialen hoeven niet duur te zijn en daarnaast is er enorm veel keuze uit soorten hout en steen.

Accessoires op het toilet

Natuurlijke materialen hoeven niet alleen natuurstenen tegels en houten meubel te zijn. Wat dacht je van bamboe of riet? Dit materiaal kun je ook op een leuke manier laten terugkomen in bijvoorbeeld fotolijstjes. Zorg er wel voor dat je het niet te druk maakt in het kleinste kamertje, er is immers niet veel ruimte. Wel kan een (nep) plantje een leuk groen accent geven. Wil je graag meer lezen over hoe jij je huis leuk kan inrichten? Op deze website hebben wij de leukste artikelen voor jou gevonden!