Wil jij een nieuwe boxspring? Neem dan eens een kijkje bij dit boxspring bedden bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van boxspring bedden en kunnen je het juiste advies aanbieden op het gebied van slaapcomfort. Ook kun je heel gemakkelijk zelf je bed samenstellen. Dit kan zowel in de winkel als op hun eigen website.

stockholm_elektrisch_ladyhb_actieIn de winkel staat altijd een verkoper voor je klaar die je het juiste advies kan bieden en je kan helpen bij het samenstellen van een boxspring. Er wordt gekeken naar je slaappositie en natuurlijk naar persoonlijke voorkeuren. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een elektrisch verstelbare box. Met een elektrisch verstelbare box kan je je slaap positie nog beter aanpassen, dit is ook gemakkelijk voor als je lekker in bed even een filmpje zou willen kijken.

Wanneer je het bed hebt geselecteerd op de juiste slaapcomfort, kan er worden gekeken naar een mooi design dat helemaal bij je pas. Je kan kiezen uit verschillende stoffen, kleuren, poten en natuurlijk of je een hoofd of voetenbord aan de boxspring zou willen hebben.

denmark-boxspring-v1Heb je dus interesse in een boxspring bed op maat? Dan is deze winkel echt eens de moeite waard om te gaan kijken. Laat je inspireren door het ruime assortiment en stel jouw unieke bed helemaal samen voor een scherpe prijs. Je kunt zowel in de fysieke winkel als op de webshop terecht voor een bestelling van je bed. Heb jij dus interesse in een boxspring en beschik je over te weinig kennis om het perfecte bed samen te laten stellen, laat het dan aan deze professionals over.