Onlangs heb ik een daisyplayer besteld aangezien ik slechtziend ben. Hierdoor kan ik niet tot nauwelijk boeken, kranten en tijdschriften lezen, terwijl ik dit vroeger wel super leuk vond om te doen. Ik had daarom van een kennis gehoord over de website van Worldwide Vision en zij zei dat zij daar misschien wel een hulpmiddel voor mij hadden waardoor ik weer normaal boeken, kranten en tijdschriften kan lezen. Ik ben toen samen met een vriendin op de website gaan kijken om te zien of zij daar iets voor mij hadden. Ik zag veel producten die mij aanspraken en mij in het dagelijks leven konden helpen en ook de daisyplayer. Dit is precies het juiste hulpmiddel wat ik nodig heb om weer kranten, boeken en tijdschriften te kunnen lezen. Ik heb de daisyplayer daarom direct besteld en hoopte het pakketje snel binnen te krijgen. Gelukkig was dit ook het geval aangezien zij het product op voorraad hadden. Ik had de daisyplayer al binnen een paar dagen ontvangen en heb er toen ook direct gebruik van gemaakt. Het is een top aankoop en ik heb er erg veel baat bij! Ik zou het iedereen aanbevelen die ook zichtproblemen heeft.

Verschillende modellen en soorten daisyplayers:

  • Met software die ondertiteling op televisie kan voorlezen.
  • Tafelmodellen
  • Pocketmodellen

Ik heb de daisyplayer besteld bij Worldwide Vision. Dit is een website die hulpmiddelen verkoopt voor mensen met een auditieve, visuele of leesbeperking en senioren. Zij hebben een zeer breed assortiment en er zit altijd wel iets voor u bij.