klassiek marmer

Klassiek marmer vloer – 5 voordelen

Wilt u een unieke vloer in uw woning? Een vloer die uw gasten direct op zal vallen en voor een prachtige sfeer in huis zorgt? Dan is een klassiek marmeren vloer iets voor u. In dit blog vertellen we u alles over de 5 voordelen van een klassiek marmeren vloer. Lees snel verder.

Marmer en kleur

Om te begrijpen waarom klassiek marmer zo fijn en uniek is, is het belangrijk om eerst uit te leggen wat klassiek marmer precies is. Klassiek marmer is een parapluterm voor verschillende soorten marmers, zoals Arabescato, Bianco Carrara, Calacatta en Statuario Venato. Ze kenmerken zich door hun uitgesproken adering variërend van grijs, zwart, crème tot bruin en een wit/grijze ondergrond. Afhankelijk van uw voorkeuren en interieur kiest u de kleur die het beste u past.

Voordelen van klassiek marmer

Klassieke marmeren vloeren bieden iedereen veel fijne voordelen. We lichten er hier een paar voor u uit.
  • Een klassieke marmer vloer straalt luxe uit en zorgt voor een stijlvolle uitstraling!
  • Een klassieke marmer vloer past bij zowel een klassiek als modern interieur
  • Klassiek marmer is toepasbaar in allerlei ruimtes in huis: woonkamer, badkamer en keuken
  • Klassiek marmer is duurzaam, goed te onderhouden en gaat jaren mee
  • Klassiek marmeren vloeren zijn in diverse kleuren te krijgen

Slijtvast

Klassiek marmer heeft dus veel voordelen. Een ander voordeel is ook dat het erg slijtvast is. Een vloer van klassiek marmer gaat dus erg lang mee en is daarmee erg duurzaam. Perfect dus voor als u een druk leven heeft. Marmer verliest na een tijdje zijn glans, maar dat heeft u snel opgelost door uw klassiek marmeren vloer te laten polijsten door professionals. Uw klassiek marmeren vloer zal dan snel weer stralen als nieuw!

Meer weten?

Wilt u meer weten over diverse soorten vloeren voor uw woning? Lees dan gerust nog wat meer van onze leuke blogs.