Ikzelf ben verzot op het renoveren van een woning en probeer ook het beste van het beste in het huis te steken. Voor een kleine 2 maanden geleden hebben we onze woning gekocht en zijn we druk in de weer met het verbouwen van het huis. Helaas ben ik vorige week erachter gekomen dat we last hebben van bruine ratten. Iets wat ik erg vies vindt maar ook waar ik mijn zorgen over maak aangezien ze ook ziektes kunnen overbrengen op mij of andere. Daar zit ik echt niet op te wachten en wilde bruine ratten bestrijden. Ik wilde ervoor zorgen dat we in het huis door konden zonder rekening te moeten houden dat de ratten de kabels kapot kunnen maken.

 

Online een zoektocht gestart.

Puur uit angst en de snelheid dat ik de bruine ratten bestrijden wilde ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die zo snel mogelijk kon komen. Het bestrijden van de ratten zou dan in mijn ogen een stuk sneller gaan aangezien ze er al de nodige ervaring mee hebben. Uit snelheid om er vanaf te komen ben ik bij fdplaagdierpreventie terecht gekomen en heb contact gezocht met hun. Ik ben dan ook enorm tevreden dat ik bij hun terecht ben gekomen snelle service als dat hun leveren heb ik nog nergens anders gezien!