Bent u klaar voor verandering? Bent u op zoek naar een makkelijke manier om u beter te voelen en de stress van het dagelijks leven achter u te laten? Een hottub is misschien het antwoord dat u zoekt.

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een hottub is het potentieel om de spanningen van de dag te verlichten.

Weken in heet water geeft een gevoel van sereniteit en kalmte dat je nog lang na het baden bijblijft. Het verbetert de mentale gezondheid door ontspanning en een opgefriste geest.

Ervaar de sensatie van warm wervelend water en een rustgevende Hydro massage.

Een hottub in de tuin doet wonderen voor je lichaam

Een massage bad is een absoluut pluspunt voor de gezondheid. Zowel fysiek als mentaal. Het fysiek is heel logisch. Je lichaam bevindt zich in het warm water, daardoor gaat je bloed sneller door je lichaam circuleren. Je bevindt zich in de open lucht, daardoor heb je een optimale zuurstof opname, dus elk orgaan, elke vezel, elke spier wordt optimaal gestimuleerd en je krijgt een top massage erbij.

20 minuten per dag is alles wat je nodig hebt. Tijd doorbrengen in een hottub van Welltub, zonder de afleiding van technologie, kan u ook helpen om opnieuw contact te maken met uw familie en vrienden. Met je partner, met je vrienden, in de open lucht. Fantastisch toch!

Een hottub voor een betere nachtrust

 

Een nachtelijke duik verwarmt het lichaam en draagt ​​bij aan een rustgevende en ongestoorde slaap.

Een Hottub helpt door je lichaamstemperatuur te verhogen en weer naar beneden te laten zakken, je lichaam valt zo sneller in slaap. Hottubs helpen u ook te ontspannen en te ontstressen, wat ook zorgt voor een goede nachtrust. Ook helpen hottubs pijn te verlichten, waardoor u ook makkelijker kunt slapen.

Even in de hottub zitten en slaap beter. Als je beter slaapt, voel je je beter en als je je beter voelt, leef je beter. 50-70 miljoen mensen hebben moeite met slapen, een hottub helpt hier zeker bij.