Welk getijde het van het jaar ook is, ventilatie is altijd een belangrijk punt in het huis. Het is belangrijk dat frisse lucht naar binnen kan stromen maar dat de insecten buiten de deur blijven. Niets is namelijk zo vervelend als de hele dag insecten jagen. Daarom heeft Unilux de hordeur plisse. Deze hordeur plisse is een ideale oplossing en biedt vele mogelijkheden voor vrijwel iedere raam of deur. De hordeur plisse wordt speciaal voor u op maat gemaakt met de allerbeste materialen.

Wat is de hordeur plisse van Unilux?

De hordeur plisse is de meest verkochte hordeur van heel Nederland. Dit is zeker met een reden want de Japanse plisse hordeuren die door Unilux in Europa zijn geïntroduceerd in het jaar 1999 zijn in het jaar 2003 erg vernieuwd. Hieruit is de sterk verbeterde opvolger genaamd de Plissefit ontstaan.

Waarom kiezen voor de hordeur plisse van Unilux?

Wanneer u kiest voor de hordeur plisse van Unilux geniet u van vele voordelen. Zo kunnen deze hordeuren zowel binnen als buiten geplaatst worden. Zijn ze ook nog eens erg kind- en rolstoelvriendelijk en kunnen deze hordeuren op iedere gewenste stand blijven staan. Daarnaast zijn de hordeuren ook eenvoudig te demonteren in de winter. Vaak is de hordeur plisse dan niet nodig. Ten slotte hoeft u ook zeker niet bang te zijn dat de hordeur kapot zal gaan aangezien de hordeur voorzien is van ijzersterke spandraden. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd.