Loodgieter Helmond inschakelen wanneer er problemen zijn met een kraan die lekt, of ben je van plan om vloerverwarming aan te leggen, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Omdat wij aan het verbouwen waren in onze woning, hebben wij dit bedrijf ook om hulp gevraagd. Er moesten namelijk wat leidingen worden verlegd en daar hadden wij nog geen ervaring mee. Om problemen te voorkomen, leek het ons verstandig om deze klus door een professioneel uit te laten voeren.  

24/7 een loodgieter in en rondom Helmond inschakelen

Zeer snel en bijzonder vakkundig werden de leidingen in onze woning verlegd. Hierna konden wij weer verder gaan met het klussen. Vaak waren wij tot diep in de nacht aan het klussen, want overdag moest er gewoon gewerkt worden. In de gang moest er een paar plavuizen worden uitgehaald. Ze waren bruin van kleur en echt niet meer van deze tijd.

Ook deze klus hebben wij in de avond gedaan. Best wel lastig, omdat het daar in de gang best wel donker is. Het zal je dan ook niet verbazen dat het fout ging. Met het hakken raakten wij een buis en het water spoot alle kanten op. Het lukte ons niet om dit gat te dichten. Meteen naar het nummer 040-2051882 gebeld. Dit is het spoed nummer van 040 Loodgieter. Zij staan 24/7 voor je klaar en dat is wel zo prettig. Binnen een uur was er al iemand bij ons bezig om het gat te dichten. Een zeer snelle en goede service.