Houdt u van de sfeer van een houten vloer? Dan zijn houtlook tegels iets voor u! De Vloerenman biedt een ruim assortiment van deze tegels. De tegels lijken op het eerste gezicht op een houten vloer, maar u heeft geen last van de nadelen van echt parket. Haal de warmte van houten tegels in huis en breng snel een bezoek aan de website van De Vloerenman.

Diverse soorten houtlook tegels

Heeft u al vaker gehoord van De Vloerenman? Dit specialistische bedrijf weet alles van vloeren en tegels. Zo hebben ze ook een ruim assortiment met diverse houtlook tegels. Deze zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. U vindt hier bijvoorbeeld houtlook tegels in het lichtbruin, donkerbruin en zelfs in het grijs. Het aanbod is zeer uitgebreid, dus kies een tegel wat het beste past bij uw interieur.

Voordelen houtlook tegels

Kiest u voor houtlook tegels, dan profiteert u van diverse voordelen. We zetten deze graag voor u op een rijtje. Een groot voordeel is natuurlijk dat de tegels niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Dit komt doordat bijna alle houtlook tegels die u vindt bij Vloerenman zijn gekalibreerd. Dit betekent dat u ze met weinig voeg kunt leggen. Daarnaast zijn de tegels kras- en stootbestendig, gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Telkens behandelen, schuren en de vloer in de olie zetten behoort voortaan dus tot het verleden.

Neem contact op

Koop uw favoriete vloertegel gemakkelijk en snel via De Vloerenman. Iedere bestelling groot of klein bezorgen we bij u. Wilt u de houtlook tegels met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de showroom. Hier kunt u op uw gemak uw favoriete tegel bekijken. Wilt u meer weten over deze prachtige houtlook tegels? Neem contact op met de klantenservice van De Vloerenman.