Wil jij zonnepanelen laten inbouwen in je dak maar weet je niet waar je moet zijn? Bij AliusSolar moet je zijn voor de Indak zonnepanelen. De indak-zonnepanelen liggen volledig in het dak, niet als de meeste zonnepanelen die op het dak liggen. Doordat de zonnepanelen in het dak liggen komt het mooi overeen met de dakpannen en het PV systeem. Zo vormen ze een geheel met het bestaande dak. Door het AEstethetica in-dak montage komt er meer vraag naar de zonnepanelen.

Indak Zonnepanelen

Veel mensen willen graag duurzaam leven, maar dat willen ze niet ten koste van de uitstraling van het huis. De zonnepanelen die in het dak zitten zijn niet alleen mooi en elegant. Ze zijn door het speciaal ontworpen inlegframe ook heel makkelijk en snel te monteren. De prestaties van zonnepanelen kan behoorlijk uiteenlopen zo hebben die kwaliteit van de  gekozen systemen behoorlijk veel invloed op de prestaties. De indak zonnepanelen van Alius Energy zorgen voor de optimale prestaties. Doordat er ventilatie gecreëerd wordt tussen de zonnepanelen en de waterkerende laag worden de panelen gekoeld. De verkoeling zorgt voor een betere prestatie.
niet alleen een betere prestatie maar ook heb je kans op bijna tot geen schade aan de zonnepanelen. Het inleg profiel zorgt ervoor dat de zonnepanelen binnen de frame kunnen bewegen. Uitzetten en krimpen door het aluminium van de panelen kan dus zonder enige problemen en levert geen schade op.