Wanneer u op zoek bent naar een prachtige toilet is het zeker een aanrader om te kijken op de website van Toiletmarkt. Hier hebben ze vele voordelen wat betreft de service. Klik hier voor meer informatie

Betaalmogelijkheden

Wanneer u een product besteld bij de Toiletmarkt, kunt u op vele manieren betalen. Zo kunt u ervoor kiezen om te betalen bij iDeal, Paypal, Bancontact of Mr. Cash, Maestro, Mastercard, Visa en een vooruitbetaling. Hoe u ook wilt betalen, bij de Toiletmarkt is het allemaal mogelijk!

Garantietermijn

Wanneer u een product heeft besteld, heeft u recht op het wettelijke garantietermijn. Het is namelijk belangrijk dat het product goed functioneert bij normaal gebruik en dat het in goede staat verkeerd. Mocht dit toch niet zo zijn, wordt er gezocht naar een passende oplossing. Het is daarom belangrijk dat u de factuur goed bewaart want dit is een garantiebewijs. Wanneer het product is geïnstalleerd heeft u recht op de 2 jarig wettelijke garantietermijn.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag advies van een van de experts van Toiletmarkt, dan kunt u gemakkelijk contact met hen opnemen door te bellen naar 073 612 18 55 of stuur een e mail naar info@toiletmarkt.nl.