Kunststof kozijnen repareren

Ik heb ongeveer vijf jaar geleden kunststof kozijnen laten plaatsen. Ik ben hier heel tevreden over. Jammer genoeg is er door de jaren heen schade opgetreden door onze kleine hond die aan de deur naar de tuin en de kozijnen krabde als hij buiten wou. Nu het hondje er niet meer is, werd het tijd om eens aan reparatie van de kozijnen te denken. Maar kunststof kozijnen repareren leek me niet zo eenvoudig. Ik ben gaan zoeken op internet en heb een professionele firma gevonden die schade aan dit soort kozijnen kon repareren.

Kunststof kozijnen repareren

Heel professioneel uitgevoerd

Ik stond er eerst wat sceptische tegenover, maar ik heb toch het initiatief genomen om de kozijnen te laten repareren. Ik heb online een offerte aangevraagd en de prijs van de herstelling viel heel erg goed mee. De vaklui zijn langsgekomen op de afgesproken dag. Ze hadden het nodige professionele materiaal mee en de service was perfect. Een paar centimeter verder was er nog een kras die ik zelf nog niet eens gezien had. Ze hebben deze gelijk mee gerepareerd. Het resultaat is verbluffend: van de schade is niets meer te merken. Het is net alsof ik nieuwe kozijnen heb. Het is een echte aanrader!