Houtbouw

Via Tuinbeurs Nederland hebben wij een zeer mooi houtbouw laten maken. Een chalet wel te verstaan. Vanaf het moment dat wij op de website van dit bedrijf zijn terecht gekomen, viel ons oog op de verschillende modellen die hier te koop zijn. Zeer mooie huisjes waar ik wel mijn hobby in uit kan voeren. Ik schilder graag, maar daarvoor heb ik in huis niet echt de ruimte. Eigenlijk waren wij op zoek gegaan naar een normale scheur, of een blokhut. Maar eenmaal op deze website terecht gekomen, dachten wij daar heel anders over.

Houtbouw

Stevige houtbouw om mee te beginnen

Nadat wij onze zinnen hadden gezet op de aankoop van een mooie chalet, zijn wij eerst naar de showroom van dit bedrijf gegaan. Natuurlijk wisten wij inmiddels al wel hoe dit model er ongeveer uit moest gaan zien. Het hoefde niet al te groot te zijn, maar wel praktisch.

Verschillende modellen hebben wij bekeken en hebben hier een mooi exemplaar uit gekozen. Omdat wij van plan waren om zelf het materiaal hiervoor uit te kiezen, werd het geheel zeer uniek. Nadat wij alle materialen hier hadden besteld, inclusief het frame van deze woning, konden wij aan de slag gaan. Samen met een paar kennissen zag je elke dag mijn huisje groeien. Het resultaat is geweldig en dat hebben wij mede te danken aan het geweldige materiaal dat wij via Tuinbeurs Nederland hebben gekocht.