Visgraat

Houten vloeren zijn er in diverse soorten en maten te vinden. Bij Esco Vloeren is het mogelijk om behandeld, maar ook onbehandeld hout te bestellen. Je hebt hier een zeer groot assortiment waaruit een keuze gemaakt kan worden. Er zijn hier diverse soorten te vinden en veel voordelen van de multiplank te bedenken. Want deze hoeven niet geplakt te worden en kunnen zonder lijm gelegd worden. Voordeel hiervan is dat je bij een verhuizing de vloer makkelijk mee kan nemen. Wanneer je een vloerverwarming hebt dan is het ook geen probleem om deze vloer hierop te leggen. Het hout zet niet uit en krimpt niet.

Bekijk de houten vloeren in de showroom of op de website

Altijd wilde ik graag een mooie vloer in mijn woning hebben, echter is het er nooit van gekomen. Vooral in de flat waar ik voorheen woonde was het niet wenselijk om hier een vloer van hout in te leggen. Daarom werd mijn keuze beperkt in een simpele vloerbedekking.

Sinds kort ben ik de eigenaar van een mooie woning en hiervoor was ik op zoek naar mooie vloer. Mijn zoektocht was bij Esco Vloeren terecht gekomen en hier ben ik ook bijzonder goed geslaagd. Niet voor niets is dit bedrijf de grootste leverancier in Europa. Zij leveren diverse mooie vloeren, van eiken tot grenen en veel meer.

Mijn woning is helemaal voorzien van een prachtige vloer. Mijn keuze was gevallen op een Multiplank eiken in de kleur grijs.