Wil je prachtige en hoogwaardige droogbloemen inkopen bij een professionele droogbloemen groothandel? Bezoek dan onze droogbloemen showroom.. De mooie en unieke selectie van droogbloemen is de reis meer dan waard. Wij zijn een servicegerichte groothandel droogbloemen voor en door bloemenliefhebbers en deze passie delen we graag met jou. Wij hebben de perfecte bloemen voor de bloemist om de hoek, webshop eigenaren of weddingplanner.

Dé trend van het afgelopen jaar

Droogbloemen, het is de trend vorig jaar. Sinds kort zijn droogbloemen het item om in huis te hebben, een echte interieur must-have. Als je dacht dat droogbloemen alleen maar gedroogde bloemen zijn, heb je het mis. Droogbloemen zijn namelijk veel meer dan dat. Het zijn namelijk echt speciaal behandelde gedroogde decoraties en zijn te verkrijgen in vele verschillende soorten. Zo zijn er gedroogde grassen, granen en gepreserveerde bloemen, bladeren en takken. Pampasgrass is momenteel de meeste populaire vorm van droogbloemen en is ook te verkrijgen in meerdere kleuren. Naast dat droogbloemen erg trendy zijn, zijn ze ook onwijs duurzaam. Ze kunnen namelijk wel tot een half jaar mee.

Jouw partner in droogbloemen

Wij beschikken over een divers assortiment van fantastische droogbloemen. Omdat droogbloemen natuurlijk producten zijn, zijn wij ook afhankelijk van wat de natuur ons te bieden heeft. Wij selecteren de bloemen zelf, zodat wij jou kunnen voorzien en garanderen van de hoogste kwaliteit droogbloemen. De bloemen kunnen wij voor een aantrekkelijke prijs aanbieden omdat wij de bloemen direct bij de kweker halen.

Op zoek naar de populairste droogbloemen van dit moment? Je kan bij onze groothandel droogbloemen terecht voor het grootste assortiment van de mooiste bloemen, grassen, takken en bladeren. De inkopers van onze groothandel zijn voortdurend bezig met het volgen van de allerlaatste trend, zodat ons assortiment volledig up-to-date is. Wij bieden elk seizoen een trendy collectie aan, waarmee jij het verschil kan maken. Zo kan jij altijd kiezen uit de meest gewilde en mooiste droogbloemen.