Op zoek naar een plek om oud ijzer in Veenendaal  af te voeren? Bij Struijk bent u aan het juiste adres. De eigenaar Chris Struijk zit al meer dan 65 jaar in het vak en weet dus van alle ins en outs wat betreft het oud ijzer. Daarom zijn wij niet voor niets de expert in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van oud ijzer en metaal. Wij kennen de kneepjes uit het vak en weten daar ook naar te handelen. Niet voor niets hebben wij het VIHB certificaat gekregen. Dit geeft aan dat wij vakbekwaam en betrouwbaar omgaan met gevaarlijke afvalstoffen. Wij dumpen deze niet zomaar in de grond, maar handelen volledig volgens de wettelijke richtlijnen door het afval af te voeren op de manier zoals voorgeschreven staat.

Vergoeding voor uw oud ijzer in Veenendaal

Struijk haalt het oud ijzer bij u op in Veenendaal of omgeving. Wij laden razendsnel al het ijzer in onze wagens en u bent in een fluitje van een cent uw afval kwijt. En weet u, u krijgt er nog geld voor ook. Het ligt er alleen wel aan of u ferro of non-ferro metalen bezit. Ferro metalen zijn metalen waar minimaal 50% ijzer in zit en bovendien magnetisch is. Voor deze metalen krijgt u een veel hogere vergoeding dan de non-ferro metalen. Zo levert het ook nog wat op om uw oud ijzer op te sparen en door Struijk op te laten halen. Wilt u ook graag zo’n containerbak bij uw bedrijf laten plaatsen, omdat u met grote regelmaat oud ijzer afval heeft? Neem contact met ons op tot zaterdagmiddag 12.00 uur. Dan plaatsen wij zo snel mogelijk bij u een afvalcontainer.

Wij zijn van alle markten thuis

Daarnaast kunt u bij Struijk ook terecht voor het leegruimen van bedrijfspanden, het afleveren van sloopauto’s, sloopwerk en ICT computer recycling. Ook voor het laten plaatsen van een container om uw oud ijzer of metaal in te gooien zit u bij ons goed. Neem contact met ons op voor meer informatie, ook u helpen wij graag.