gallery-img8kleinHoi beste bezoekers, ik ga het vandaag hebben over een manier over jij thuis op jouw energierekening kunt besparen. Ik ga dit vertellen door een eigen ervaring die ik heb opgedaan hierover. Ik weet nu achteraf dat ik een aantal jaar teveel betaald heb voor mijn gas en stroom verbruik. Ik wist wel dat ik altijd wat aan de hoge kant zat qua kosten maar mede door 123stroomengas.nl wist ik dit zeker. Ik weet niet of sommige van jullie deze website kennen? Nu ik inmiddels wel en ik vind deze site een echte aanrader! Ik zal jullie vertellen waarom. Dit is niet zo maar een vergelijkingssite, allereerst is het gebruik van deze site gratis. Iets wat wel vaker voorkomt, maar het advies wat zij geven is echt oprecht, althans zo komt het bij mij over. Verder is de site ook erg gebruiksvriendelijk iets wat ik heel belangrijk vindt. Verder kun je op deze website precies zien wat je betaald bij alle aanbieders. Zo kun je een goede vergelijking maken en indien nodig overstappen stroomleverancier. Ik ben inmiddels overgestapt ik merk al meteen een verschil in mijn portemonnee.

logo

Een echte aanrader is het!

Wanneer jullie ook geld willen besparen moeten jullie echt even naar de site gaan. Wanneer jij dan jouw postcode invoert krijg je een overzicht te zien van de gas en stroom providers bij jou in de buurt. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat sommige bedrijven geen landelijk dekking hebben, vandaar dat jij jouw postcode in moet voeren. Overstappen stroomleverancier is zo gedaan via 123stroomengas.nl, want heb jij na het filteren jou geschikte aanbieder gevonden, dan regelen zij de overstap voor. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in tijd en vooral stress.

Payoff-50