logo_tegelmax

Ik wilde graag mijn woning in Hengelo verbouwen. Hiervoor wilde ik een nieuwe betegeling voor mijn woonkamer. Ik zocht op internet naar een betegel bedrijf die bij mij in de buurt gevestigd was. Ik wilde namelijk wel graag een bedrijf die over een showroom beschikte zodat ik ook kon zien wat ik zou kopen. Ik wilde graag een pvc vloer voor in mijn woonkamer. Hierdoor kwam ik uit op PVC vloeren Enschede.

badkamer-inspiratie

Website 

Ik bezocht de website van PVC vloeren Enschede hier was informatie te vinden over het bedrijf Tegelmaxx. Die sinds 2005 gevestigd is in Hengelo waar ze beschikken over een relatief grote showroom. Op de website was ook meer informatie te vinden over de pvc vloeren daarom wilde ik graag verder kijk in de showroom van het bedrijf. 

Showroom 

Ik werd erg vriendelijk geholpen en ik kreeg uitgebreide uitleg over de beste keuze voor mijn verbouwings kwestie. Ik zag toch af van mijn keuze voor het leggen van een pvc vloer. Ik had gekozen voor een betegeling met vloerverwarming. Dit is voor mij achteraf een erg verstandige keuze geweest. De prijzen van tegelmaxx waren relatief laag en de tegels waren erg snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over hoe het bedrijf mij geholpen heeft met het maken van de juiste keuze.