Sierbeton is sinds tien jaar succesvol bezig om de webshop SierbetonOnline uit te bouwen naar de beste webshop op het gebied van bouwen en wonen. Vier kenmerken daarvoor zijn prijs, snelheid, gemak en klantvriendelijkheid. Aan al die vier kenmerken voldoet Sierbeton. Dat blijkt onder anderen uit de duizenden klanten, die blijven terugkomen. Producten die door Sierbeton worden gevoerd zijn van oorsprong bouwmaterialen voor klussen aan de woning en in de tuin. Dat is na verloop van tijd uitgebreid met producten om het interieur van je woning te verbeteren.

Prijs en snelheid bij Sierbeton

Als je bij Sierbeton in de webshop iets bestelt wordt dat zo snel mogelijk bezorgd. Voor veel producten geldt dat die, mits vóór 11:00 uur besteld, de volgende dag al worden bezorgd. Bij sommige producten is dat niet mogelijk. Als dat zo is staat bij de productomschrijving aangegeven wat de verwachte levertijd is. Wat prijzen betreft hanteert Sierbeton een laagste prijsgarantie. Bijzonder prettig is dat producten tot 100 dagen na aankoop retour mogen worden gestuurd. Als je bezig bent met een verbouwing kan het immers enige tijd duren voordat je de producten gebruikt. Als ze niet bevallen mogen ze binnen 100 dagen alsnog worden geretourneerd.

Gemak en klantvriendelijkheid

Sierbeton gaat heel ver in het leveren van service aan de klanten. Wie bouwmaterialen nodig heeft kan die helemaal op maat laten maken. Dat betekent dat bouwmaterialen op lengte worden gezaagd of gesneden, dat waar nodig een eindstuk wordt gemonteerd, of dat een product in verstek worden gemaakt. Dat betekent dat je er thuis bijna geen werk meer aan hebt en dat je de producten heel snel kunt gebruiken. Zodra je je maatwerkwensen invoert worden de prijzen onmiddellijk aangepast, dus inclusief de kosten van het op maat maken. Deze snelle service is één van de redenen waarom klanten graag terugkomen bij Sierbeton.