Bij vlakkelichtkoepel.nl zijn producten te koop waarmee meer daglicht in gebouwen komt. Het gaat om kwalitatief goede producten van duurzame materialen. Vlakkelichtkoepel.nl is gespecialiseerd in de productie van lichtkoepels en lichtstraten. De producten kunnen online worden besteld. Ze worden volledig op maat en kant en klaar gemonteerd geleverd. De website biedt alle ondersteuning voor het correct doorgeven van de afmetingen van je lichtkoepel. Het enige dat je thuis of bij je bedrijf nog moet doen is de lichtkoepel of lichtstraat op het dak plaatsen. Dat is heel simpel. Je kunt het zelf doen of daarvoor een aannemer inschakelen.

Luxe opties bij vlakkelichtkoepel.nl

Een traditionele lichtkoepel is gemaakt van kunststof en heeft vaak een bolle vorm. Deze lichtkoepels kunnen zorgen voor veel warmteverlies en hebben geen voorzieningen voor bescherming tegen de hitte van de zon in de zomer. De producten van vlakkelichtkoepel.nl zijn vrijwel plat en hebben een raam van goed geïsoleerd glas. Er is geen sprake van warmteverlies. Instraling van zonnewarmte in de zomer kan worden tegengegaan door zon werend glas te plaatsen of door een speciale zonwering in de lichtkoepel te laten monteren. Er is keus uit handbediende en elektrische modellen. Ook een lichtkoepel met een raam dat elektrisch kan worden geopend behoort tot de mogelijkheden.

De prijzen bij vlakkelichtkoepel.nl

Op de site van vlakkelichtkoepel.nl staat een handige calculator om de prijs van je bestelling te berekenen. Dat nodigt uit om prijzen te vergelijken met andere leveranciers van lichtkoepels. Houd er rekening mee dat de glazen producten van vlakkelichtkoepel.nl van een betere kwaliteit zijn dan kunststof lichtkoepels. Daardoor zijn de producten van vlakkelichtkoepel.nl substantieel duurder. Maar je krijgt dan wel een prima kwaliteit product, dat uitstekend isoleert en bovendien volledig gemonteerd wordt afgeleverd. Er wordt 10 jaar garantie gegeven op alle lichtkoepels en lichtstraten.