woonkamer

Een pvc klikvloer is een veelgebruikte vloerafwerking. De tegels zijn gemaakt van een composiet van PVC en vezels. Dit levert een zeer dunne en redelijk harde tegel op. Flexibele PVC-vloeren worden gebruikt in huizen, kantoren, scholen en ziekenhuizen. Hier zijn de vijf belangrijkste voordelen van polyvinylchloridevloeren:


Lage kosten

Het grootste voordeel van pvc klikvloeren is dat ze niet duur zijn. Ze zijn het meest zakvriendelijke type vloermateriaal in vergelijking met andere vormen zoals hout, marmer, keramiek, enz. Zelfs luxe polyvinylvloeren zijn betaalbaar in vergelijking met andere materialen. Als het gaat om stijl en duurzaamheid, zou u geen spijt hebben van het kiezen van PVC-tegels. Het is niet alleen een betaalbare optie, maar de installatiekosten van PVC-tegels zijn ook laag. Dit type vloerbedekking is in elkaar te zetten zonder professionele installatiekosten.

Eenvoudige installatie

Zoals eerder vermeld, vereist pvc klikvloer leggen geen professionele hulp. Ten eerste zijn de tegels erg licht in gewicht in vergelijking met de andere soorten vloeren en kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst. Afhankelijk van de door jou gekozen vinylvloer zijn er verschillende legmogelijkheden. Doe-het-zelvers kunnen de pvc klikvloer leggen door de juiste instructies te volgen. Het wordt echter aanbevolen om professionele hulp in te roepen bij het leggen van PVC of een ander type vloerbedekking. Met eenvoudig te installeren PVC-tegels kunt u prachtige patronen op uw vloer creëren. Maak gebruik van de verscheidenheid aan texturen, patronen en ontwerpen die op deze tegels worden gedrukt om de uitstraling van uw huis of kantoorruimte te verbeteren.

pvc klikvloeren

Klein formaat

PVC-tegels zijn er in kleine formaten (150 mm, 225 mm en 305 mm). Het voordeel van kleine tegels is dat individuele tegels gemakkelijk kunnen worden vervangen. Dit betekent dat de vervangingskosten van deze tegels ook laag zijn.

Onderhoudsgemak

PVC-vloeren zijn het gemakkelijkst schoon te maken. Geen enkel ander type vloer komt in de buurt van PVC als het gaat om reinigingsgemak. Het enige wat u nodig heeft is een vochtige doek of dweil om deze tegels schoon te maken. Meestal zijn deze tegels voorzien van verschillende coatings die de nodige bescherming bieden tegen vlekken, vocht en vervaging. Polyvinylvloeren zijn van nature bestand tegen krassen en deuken in tegenstelling tot hardhouten vloeren. Om deze vloeren schoon en sprankelend te houden, hoeft u alleen maar regelmatig te vegen of stofzuigen.