Ga je op zoek naar een bankstel of stoel voor jouw huis dan kun je het best kiezen een meubelstuk te kopen van het merk Baenks. Wie echter goed kijkt komt ook tot de ontdekking dat het vooral gaat om veel van hetzelfde. Banken die je koopt bij woonwarenhuizen kenmerken zich door het feit dat het gaat om één algemene vorm met meerdere bekledingen. De vorm van de banken die je in die winkels ziet is dan ook al jarenlang hetzelfde. Wanneer jij geen eenheidsworst in je huis wil halen is Baenks een merk wat er bovenuit springt. Het gaat om een meubelmerk wat enorm afwijkt van het gemiddelde wat er tegenwoordig te koop is. De eigenzinnigheid straalt er vanaf.

Elegante combinaties 

Een bank die helemaal met stof of leer is bekleed mag dan betaalbaar zijn, echt elegant is deze niet altijd. Banken van Baenks kenmerken zich doordat het gaat om heel elegante combinaties van materialen. Stof in meerdere prachtige uitvoeringen en leer in een hoop bewerkingen zorgt ervoor dat geen twee banken van dit merk hetzelfde zijn. De afwerking van de meubelstukken met oogstrelende zaken als hout zorgt ervoor dat er een uniek meubelstuk wordt gekocht wat een echte eyecatcher in jouw huis vormt.

Een bank die lang meegaat 

Banken met een zitting die na een jaar al begint in te zakken zijn niet prettig. Banken en fauteuils moeten zo zijn gemaakt dat je er jarenlang op kan zitten zonder dat er problemen ontstaan. Dat is dan ook gelijk de reden waarom het fijn is als een bank zo is gemaakt dat deze jarenlang meegaat. Baenks heeft zodanig veel vertrouwen in het materiaal waarmee de meubels zijn gemaakt dat men jou een garantie van wel 7 jaar geeft. Zo weet je zeker dat je de komende 7 jaar zonder problemen kan neerploffen op een bank zonder dat je het risico loopt dat er een veer springt in het zitgedeelte. Ook voor de andere zitmeubels van dit merk geldt dat je een garantie krijgt waar je u tegen zegt. 7 jaar is ongeveer de periode waarin je minimaal gebruik hoopt te maken van een zitmeubel. We raden je daarom ook aan om een meubelstuk van Baenks aan te schaffen.

Gratis stockfoto met accommodatie, appartement, bank

Laat je goed voorlichten 

Baenks is een merk wat wordt verkocht door gespecialiseerde meubelwinkels. Het is dan ook altijd de moeite waard om eerst naar de showroom te gaan voor je tot aanschaf overgaat. Door eerst een foto te nemen van de situatie in je huiskamer kom je samen met de specialist tot de juiste keuze. Een zitmeubel moet immers de ruimte krijgen in jouw huis en daarnaast moet het aansluiten bij jouw behoeften. Samen met de interieur specialist kan je kijken naar de ideale materialen voor jouw meubelstuk. Houdt daarbij in je achterhoofd dat een combinatie van materialen altijd mogelijk is. Leer en stof in één bankstel verwerkt is geen probleem. Meerdere kleuren of soorten materiaal in één bankstel of zitmeubel zorgen ervoor dat een meubelstuk levendig is en de toon zet in jouw huis.