Een beton schutting bestelt u tegenwoordig erg eenvoudig gewoon online. Betonnen schutting bij Schutting33.nl. Binnen 7 eenvoudige stappen heeft u uw schutting naar wens samengesteld en kunt u deze gaan bestellen op Schutting33.nl. Bij Schutting33 besteld u een beton schutting tegen de laagste prijsgarantie en u heeft het al binnen 1-2 weken in huis. De 7 stappen voor een schutting op maat bij Schutting33 zijn:

Schutting33

  • Vul de afmetingen in
  • Kies voor enkel- of dubbelzijdig
  • Selecteer het aantal hoeken
  • Kies voor beton coating en de kleur
  • Kies voor een afwerklat
  • Snel beton mee bestellen?
  • Tuindeur mee bestellen?

 

Wanneer u deze 7 stappen heeft doorlopen heeft u uw schutting naar wens compleet samengesteld. U heeft verder niets nodig als u het laat monteren door een monteur. De monteur zorgt voor de verwerkingsmaterialen zoals stelwiggen, cement etc. Wilt u meer informatie hoe u zelf de montage kunt gaan verrichten? Dan kunt u gaan kijken op de webwinkel van Schutting33. Zij hebben daar een montagehandleiding die u kunt bekijken. Met de hulp van die montagehandleiding kunt u eenvoudig en snel uw montage verrichten. Uiteraard helpt Schutting33 u met de vragen die u hebt bij het zelf monteren van een betonnen schutting.

 

U wilt een beton schutting maar u wilt niet naar die saaie, grauwe beton look kijken. Geen probleem, u kunt namelijk kiezen om uw beton schutting aan te kleden met een andere kleur. Bij Schutting33 kunt u kiezen voor een RAL-kleur naar keuze die u, of de monteur, vervolgens opbrengt met een airless spuitmachine. Ik raad u sowieso aan om de beton schutting te coaten! Dit verandert meteen de hele uitzicht van een beton schutting en zorgt voor een levendige eindafwerking. Bekijk op Schutting33 de sfeerfoto’s van de beton schutting op kleur of bezoek de showtuin waar ze verschillende betonschuttingen op kleur hebben gepresenteerd.