Deurluifel

Een deurluifel kopen, daar moet je tegenwoordig de tijd voor nemen. Vooral als je Deurluifel deze bij Luifel.com wilt bestellen, Niet dat de levering hier zo langzaam is, dat zeker niet. Ik bedoel hiermee te zeggen dat hier een zeer uitgebreid assortiment is waar jij een keuze uit kan maken. Want je kan al een selectie maken uit een gebogen model, of een plat model. Dan nog een keuze maken uit het materiaal waarvan deze gemaakt moet worden. De kleur, speciaal design en ga zo maar even door. Al met al een website waar genoeg keuze is om uit te kiezen.

Ben jij op zoek naar een aparte luifel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Het is hier ook de mogelijkheid om een model op maat te laten maken. Bijvoorbeeld voor een bredere deur, of een langere uitval, ook dat is hier mogelijk.

Een deurluifel van glas met een fraai design erop

DeurluifelMijn zoektocht naar een mooie deurluifel is bij Luifel.com uitgekomen. Meteen toen ik deze site aanklikte zag ik al bijzonder mooie modellen voorbij komen. Onder het kopje design kwam ik een model tegen waarnaar ik op zoek was. Hier stonden er meerdere van in diverse afmetingen. Meteen naar buiten gegaan om de maat op te nemen. Ik wilde deze keer een wat groter model hebben, omdat onze oude veel te klein was. Bij een grotere maat staat ons hele gezin droog.

Onze mooie luifel is gisteren door een vrachtvervoerder gebracht. Dit afdak was bijzonder goed ingepakt en het glas werd op een apart glasbok geleverd. Inmiddels heb ik deze luifel al aan de gevel hangen en ik moet zeggen dat het geweldig staat. Niet alleen de keuze op deze website is enorm, ook de service en de levering verdienen een dikke pluim. Voor mij krijgen zij dan ook een dikke 10!