Rode rozen

Wil jij een roos bestellen, maar weet jij niet goed welke roos het beste voor de gelegenheid is? Lees dan de tips hieronder om te kijken welke kleur en misschien wel welke aantallen jij nodig hebt. Zo weet jij zeker dat je niet de verkeerde boodschap geeft met het versturen van een roos. Verschillende kleuren rozen hebben namelijk ook verschillende betekenissen. Meer hierover is te lezen in het stukje hieronder.

Een roos bestellen en de betekenis

Een roos bestellen is natuurlijk een mooi gebaar naar iemand toe die jij liefhebt of juist voor iets wilt bedanken. Het is dan belangrijk om de juiste boodschap mee te geven met de roos. Wanneer jij een rode roos aan iemand geeft, verklaar je aan diegene de liefde. Je laat zien dat diegene de enige is voor jou en dat je geen leven zonder hem of haar kan voorstellen. Een roze roos bestellen? Dan laat jij zien dat je diegene heel dankbaar bent voor wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Kortom: er zijn veel verschillende betekenissen en het is belangrijk dat jij goed kijkt wat jij wilt uitstralen met de roos.

Een roos bestellen en de verzorging

Als je een roos gaat bestellen, wil jij natuurlijk ook lang van die roos kunnen genieten. Rozen hebben een goede verzorging, maar als je een goede kwaliteit roos hebt, kunnen ze ook erg lang mooi in de vaas staan. Haal de roos uit de geschenkverpakking en snijd de steel schuin af. Maak vervolgens een vaas goed schoon. Hierdoor zorg je ervoor dat er zo min mogelijk bacteriën bij de roos kunnen komen. Deze bacteriën zorgen er namelijk voor dat de roos sneller verwelkt. Voeg vers water en rozenvoeding toe aan de vaas. Vul het water regelmatig bij, zodat de roos genoeg voedingsstoffen heeft. Ververs het water na een week en voeg ook opnieuw rozenvoeding toe aan het water. Op deze manier geniet jij optimaal van jouw roos.