Kun je door één of andere reden geen houten vloer in je woning leggen dan bieden tegels houtlook de oplossing. Het uiterlijk van de tegels doen niet onder van een echte houten vloer. Waar een echte houten vloer een structuur heeft, is dit bij houtlook ook zo. Diverse kleuren zijn mogelijk, van donker en lichtbruin tot mooie grijstinten. Naar gelang de kleur van je inrichting kies je een kleur die er perfect bij past. Houtnerf is desgewenst zichtbaar, alle details van een houten vloer zijn ook in houtlook verwerkt.

Diverse afmetingen

tegels houtlook

Een vloer van tegels houtlook is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Door de grondstoffen te persen in een mal wordt het formaat bepaald. De vloer is populair omdat deze veel meer kan hebben en eenvoudiger is te onderhouden. Een stofzuiger en een dweil kom je al een heel eind mee. Ook is de kans dat er krassen op de vloer komen minimaal, vlekken haal je simpelweg met een beetje water. Het grote aanbod in afmetingen is ook een voordeel, zo krijgt de vloer die uitstraling die je wenst.

Een houtlook terras buiten

tegels houtlook

Met de tegels houtlook kun je de vloer van de huiskamer ook doortrekken met het terras in je tuin. De tegels zijn krasvast en anti slip dus geschikt voor buiten, de robuuste tegel met houtnerf past perfect in de sfeer van je tuin. De tegels zijn beschikbaar niet alleen in verschillende soorten afmetingen, maar ook in andere vormen als rechthoekig en vierkant. Wil je een unieke tuin maken dan is er zelfs een combinatie te maken tussen een echte tuintegel en deze houtlook tegel.