hr++ glas

Glas is een belangrijk aspect betreft het comfort van je woning, je merkt het pas als je het verkeerde glas hebt. Te veel herrie en temperatuurverlies zijn de twee grote redenen om voor hr++ glas te kiezen. Maar ik hoor je nu denken ik heb al dubbel glas in mijn huis, toch is het verschil met dit nieuwe soort glas zeker te merken. Bij normaal dubbel glas zit er namelijk gewoon lucht in de spouw tussen de twee glasplaten, bij ++ glas zit er een edelgas tussen en een extra coating aan één kant van het glas. Het gas zorgt voor nog meer isolatie van de temperatuur.

hr++ glas

Is het glas ook te herkennen?

Je hebt de keus gemaakt dat je meer comfort wilt in je woning, en ook het milieu gaat je aan het hart. De glaszetters zijn geweest en al het glas in je woning is vervangen, maar hoe zie je nu dat je te maken hebt met hr++ glas en niet met gewoon dubbel glas? Volgens de regels moet er op een goede manier kenbaar worden gemaakt dat je te maken hebt met ++ glas. Dit is in veel gevallen te zien tussen de twee glasplaten aan de onderzijde, om te testen of er een coating aanwezig is kun je een coating meter bij de ruit houden. 

hr++ glas

Hoe kun je glas bestellen?

Het bestellen van hr++ glas bij de Glasgigant is eenvoudig te doen, je hoeft niet te twijfelen over de prijs want er word je verzekerd dat je de voordeligste prijs krijgt. Er zijn diverse uitvoeringen van ++ glas die je in de webshop kunt kiezen, eenvoudig via de keuzehulp kies je het glas wat je nodig hebt. Kies het formaat welke je wilt en bestel dit eenvoudig in de webshop, je kunt het glas laten bezorgen of zelf ophalen. In normale gevallen duurt het vijf dagen voor het produceren van het glas, wil je meer informatie neem dan even contact op via de webshop.