We hebben allemaal wel eens een kluisje gebruikt; bij het lokale zwembad, de sportschool, een pretpark of op het werk. We kennen dan ook allemaal de problemen die hierbij kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het kwijtraken van je sleuteltje of het vergeten van de pincode. In beide situaties moet je de hulp inschakelen van de medewerker of eigenaar. Dit is altijd lastig omdat zij ook niet weten of het nou daadwerkelijk jouw kluisje is of niet. Gelukkig is hier nu een oplossing voor bedacht. Een oplossing waarmee je met behulp van een druppel jouw kluisje kunt sluiten en openen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de druppel bij je te houden en deze niet te verliezen.

Een elektronisch slot met druppel

Een elektronisch slot druppel is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Denk bijvoorbeeld aan sportscholen en zwembaden. Dit zijn plekken waar iedere bezoeker gebruik maakt van een kluisje om kleding en waardevolle spullen in op te slaan. Het nadeel van reguliere kluisjes is echter dat je sleutels moet uitgeven, op moet slaan wanneer ze niet gebruikt worden en ook weer in moet nemen wanneer mensen het pand verlaten; terwijl ze maar op één kluisje passen. Dit kost veel tijd en moeite, tijd die je als eigenaar of medewerker ook anders kunt besteden. Door te kiezen voor een elektronisch slot druppel los je dit probleem op. De druppels zijn namelijk universeel en kunnen telkens opnieuw aan andere kluisjes gekoppeld worden. Hierdoor hoef je ze enkel uit te geven en weer in te nemen, verder toezicht is overbodig.

Kies voor maatwerk

Wil je graag kluisjes met een elektronisch slot in de kleuren van jouw bedrijf? Of heb je maar beperkte ruimte doordat je kampt met schuine daken? Door de vele maatwerk opties van WEWO IC is er geen opdracht te moeilijk. Ga eens met ze in gesprek om de vele mogelijkheden te ontdekken.